(ФОТО) Марија Шерифовиќ повредена одржала концерт

Марија Шерифовиќ одржа уште еден незаборавен концерт со повредена рака.

Овој пат таа настапи во Зрењанин, во Трг Слободе, каде собра многубројна публика.

Она што не можеше да остане незабележано е гипсот на левата рака на пејачката, односно повредата, но која не ја спречи непречено и со голема енергија да го испее овој концерт.

Кога станува збор за самата повреда, Марија откри за што се работи и како завршила во гипс.

Имено, таа и помагала на мајка си Верица да ја среди куќата, кога и се случил лоша среќа.

– Работев со Вера во станот и го повредив зглобот. Всушност, сфатив дека не треба ништо да носам освен микрофон – низ насмевка изјави Марија неодамна за тамошните медиуми.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e