(ФОТО) Станија позира речиси гола покрај автомобил

Станија позираше речиси гола на хаубата на бесен автомобил и ги запали социјалните мрежи.

Таа носеше ситно бикини со животински дезен, кој повеќе откриваше отколку што покриваше, па сите можеа да ги видат нејзините облини речиси без цензура.

Таа отиде чекор понатаму кога легна на хаубата на скап автомобил. Најпрво им го сврте грбот на следбениците, кога во преден план беше нејзиниот долен дел во танга костим за капење.

Потоа се сврте и се сликаше и од напред, а настана хаос кога таа се рашири и ги крена нозете.

Коментарите под фотографиите само постојано доаѓаа, а за неколку часа таа доби неколку десетици илјади лајкови.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e