(ФОТО) Спенџарска ја откри единствената активност што ја смирува кога има некој проблем или грижа

Порано мислев дека луѓето кои стануваат рано за да одат на кеј се луди….. испадна дека јас сум бетер, истакна познатата македонска водителка, Јелена Спенџарска.

„Кога и да имам некој проблем или некоја грижа – King Kong size одам да трчам или се качувам на ролери. Единствена активност која одма ме става во ЗЕН, ме смирува и ми дава различна перспектива на работите, посочи Спенџарска.

View this post on Instagram

Порано мислев дека луѓето кои стануваат рано за да одат на кеј се луди….. испадна дека јас сум бетер 😂😂😂 Кога и да имам некој проблем или некоја грижа – King Kong size 😂😂 одам да трчам или се качувам на ролери. Единствена активност која одма ме става во ЗЕН, ме смирува и ми дава различна перспектива на работите 😌😌😌 You feel me? ❤️ ________________________________________ ___________ #me #sun #nature #roller #rollerskating #body #fit #fitnessmotivation #fitfam #fitspo #healthylifestyle #lifestyle #life #healthy #igers #sunday #morning #morningmotivation #happy #smile #monitorthebeat #zen #mood #love #goodmorning

A post shared by JELENA SPENDZARSKA (@jelenaspendzarska) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e