(ФОТО) Нивес Целзиус чисти по мини бикини – позата никогаш попровокативна

Нивес Целзиус продолжи да објавува провокативни фотографии од својот дом.

Во последната објава таа позира во црно, минијатурно бикини со метла во раката.Нивес во карантинот го искористи времето да ја среди терасата која всушност и стана и омиленото место за фотографирање и престој.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e