(ФОТО) Никогаш пожешка – Марјана во оригинално бикини

Нашта лото девојка Марјана Станојкоска важи за една од најзгодните Македонки. Таа вредно тренира, а својата затегната линика често со гордост ја презентира во јавноста преку социјалните мрежи.

И овој пат се сликаше во тигресто бикини, а многу ќе се сложат дека никогаш вак добро не изгледала.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e