(ФОТО) Наташа Беквалац во предизвикувачко издание

Пејачката Наташа Беквалац синоќа настапи на сплав во Белград, а со своето издание „испоти“ многу луѓе.

Имено, за нејзината модна комбинација се уште на големо се зборува, а нема сомнеж дека таа донесе „уметничко дело“ создадено од нејзината сестра Кристина Беквалац.

Наташа блесна во црн комбинезон, со малку необичен крој, кој во преден план ги истакна нејзините атрибути.

Иако комбинацијата сама по себе е предизвикувачка, кога Наташа се сврте, фокусот беше на нејзиниот атрибут убиец, па машките погледи најмногу останаа таму.
Bekvalac

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e