(ФОТО) Лила се спакува и замина на море

Лето е, но здравствената криза сеуште не ограничува. Додека едни се ограничени во своите домови, на тераса или без, други барем имаат двор и базени каде се разладуваат, трети на македонските езера и планини, а некој и на море.

За ТВ водителката Лила Филиповска почетокот на јули не може да помине без плажа, сонце и море, па реши прва да ги спакува куферите и да замине на летен одмор онаму каде мерките поради ситуацијата го дозволуваат тоа.


View this post on Instagram

Night ⚡️⚡️⚡️💥💥💥

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

Изборот на Лила е Албанија од каде на Инстаграм постојано објавува фотографии од својот летен рај.


View this post on Instagram

Sunset like this 💫💫💫 #summer #summervibes #sunset #sun

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

Хотелскиот комплекс изгледа неверојатно, со широка и пространа тераса со поглед кон море и глетка од која запира здивот… базен за ноќно пливање и романтична вечера на плажа.


View this post on Instagram

What to say 💥💥💥 . #summer #summervibes #sunset #sunday #sundayvibes

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

Лила овој пат како да сакаше да остане мистериозна кога е во прашање кој и прави друштво и ја фотографира, како и изборот на дестинацијата. Следбениците прашаа каде се наоѓа, а таа не им даде одговор.

Сепак, оние кои веројатно го искусиле ова место, открија кој е летниот избор на Лила.


View this post on Instagram

Лето е 🦋 . #summer #summervibes #summertime #sea #vitaminsea #life

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

Лила овој пат како да сакаше да остане мистериозна кога е во прашање кој и прави друштво и ја фотографира, како и изборот на дестинацијата.


View this post on Instagram

What to say 💥💥💥 . #summer #summervibes #sunset #sunday #sundayvibes

A post shared by Lila (@lilafilipovska) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e