(ФОТО) Катарина Ивановска стана блондинка

Манекенката Катарина Ивановска го промени имиџот.
Иако со години сме навикнати да ја гледаме со нејзината природна боја на коса, таа реши да направи промена.

Катарина се пофали на својот Инстаграм профил дека има нова фризура – сега е блондинка со израсток, како што налагаат најновите трендови за коса, и не погрешила воопшто. Одлично и’ стои.
2

1

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e