(ФОТО) Како изгледаше Татјана Стојановска на 17 години во бикини?

И денес важи за едно од највпечатливите ТВ-лица. Презентерката Татјана Стојановска нејзината убавина ја истакна уште на млади години додека беше манекенка и ја освои титулата Мис на Македонија во 1992 година. Токму од тоа време е и оваа фотографија на која Стојановска има само 17 години.
„Мис Татјана-црномурно совршенство“, стои во насловот на тогашната ревија „Екран“.
tatjana

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e