(ФОТО) Ја напушти единцата „ФОКИ“ за да стане фото модел и го освои интернетот

Поранешната припадничка на американската специјална единица за морнаричка пешадија „Фоки“, го освои интернетот со својот изглед.

Еве дел од нејзините фотографии

Untitled 4 2

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ