(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Сите бикини изданија на малата Ражнатовиќ за ова лето!

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ плени со својот изглед каде и да се појави. Со оглед на тоа дека сака да објавува фотографии на социјалните мрежи, таа постојно е „бомардирана“ со коментари на сметка на нејзината убавина.

Малата Ражнатовиќ обожава да позира во минијатурни бикини, а ние ги одбравме речиси сите нејзини летни стајлинзи по бикини за сезонава. Кој од кој подобар и посекси:

View this post on Instagram

lovergurl 🌹

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

don’t let the colors fade to gray🌈

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

No restraint 🌤

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

there is beauty in simplicity 🍓

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

pick your poison🧪

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

Underneath the big blue sky… 💙🚤🌊

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

Go on summer, show up🥺

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

@hellomagazinsrbija 💛

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

baywatch 🚩

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e