(ФОТО) Џенет Џексон во 50-тата очекува бебе

Во април, пејачката на Твитер ги извести обожавателите дека ја одлага светската турнеја “поради ненадејни промени.” Таа рече дека со нејзиниот сопруг планира проширување на семејството и дека по препорака на лекарот мора да одмара.

Најмалото дете во музичкото семејство Џексон, Џенет во 2012 година влезе во трет брак, откако се ожени со бизнисмен од Катар, Висам Ал Мана.

j-j

Ознаки:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e