(ФОТО) Анастасија Ражнатовиќ со нов летен имиџ

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ ова лето се одлучи за промена на својата боја на коса, па на изненадување на сите таа го промени својот имиџ.

Таа иако е доследна на својата темна боја на коса, овој пат се одлучи истата да ја осветли.

a3-830x0-1-768x1361

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e