(ФОТО) Ана Николиќ „симна“ 70 кг – Еве како се одвивал целиот процес!

Пејачката Ана Николиќ успеа после долга борба со килограмите да ја доведе линијата до совршенство. Таа, според информациите кои што се достапни низ медиумите, успеа да ослабе 70 килограми и ја врати својата стара линија,

„Бев на дното во секоја смисла на зборот. Во психичка, ментална и физичка, ма во секоја во која што може да биде една жена. Но, едноставно кога ќе ја погледнам Тара и таа силна љубов која што ми ја дава, тогаш едноставно сфаќаш дека нема за што многу да размислуваш и не смееш да се предадеш“, кажа Ана непосредно пред да почне да работи на својата старо – нова форма.
После специјалниот режим на исхрана, вежбањето но и хируршкиот зафат на желудникот, пејачката успеа да го врати својот стар изглед. После тоа следуваа многубројни пофалби кои Николиќ ги доби на сметка на својот изглед, а има и такви кои што и се восхитуваат на истрајноста.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e