Цел свет се смее: Том Круз ги исмеа своите легендарни улоги

Гостувајќи кај познатиот комичар Џејмс Корден, холивудскиот актер се согласи да направи пародија од своите најдобри улоги.

Комичарот Џејмс Корден во своето The Late Late Show With James Corden му беше домаќин на актерот Том Круз и го замоли низ еден духовит пристап, да се присетат на сите негови значајни улоги во неговата кариера.


Заедно направија пародии од улогите на Том Круз во Top Gun, Jerry Maguire, Interview with the Vampire, Mission Impossible и други.

Низ деветте минути колку што трае овој скеч, заедно ги изговорија сите познати дијалози од споменатите филмови и ја изнасмеаа публиката.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e