Бред Пит најави крај на актерската кариера

Во интервју за британскиот „GQ“, наградуваниот актер Бред Пит откри многу изненадувачки информации за неговиот личен и професионален живот.

Пит најави и крај на кариерата бидејќи смета дека улогите кои ги добива не ги задолуваат неговите стандарди и афинитети.

-Се сметам дека стојам на последната нога. Во последниот семестар. Што ќе биде овој дел? И како сакам да го дизајнирам? – рече тој.

Тој по разводот се приклучил на групата „Анонимни алкохоличари“.

-Имав навистина кул машка група овде, која беше навистина приватна и селективна, така што беше безбедно, бидејќи сум гледал работи на други луѓе, како Филип Сејмур Хофман, кој беше снимен додека си ги истура црева и тоа беше неприфатливо за мене – рече Пит.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e