(ФОТО) Анастасија позира по костими за капење, но не може да замине на одмор!

Анастасија Ражнатовиќ е нестрплива да замине на одмор. Новата ситуација со короната и ги помести плановите па сега таа е затворена во Нови Сад со своето момче.
Анастасија имаше план да замине во Црна Гора. но ако замине ќе треба да седи во изолација.

Исто така не може да отиде ниту во Грција, ниту пак на Кипар каде нејзината мајка Светлана има куќа.

View this post on Instagram

Coming soon 🥝💭

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e