(ВО ЖИВО) Граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“ во Tеарце

Граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“ во Tеарце.

На трибината ќе учествуваат носителката на СДСМ во ИЕ 6, Фаница Николоска, кандидатот за пратеник од коалицијата Можеме во ИЕ 6, Бејџан Илјаз и носителот на листа на коалицијата Можеме во ИЕ6, Биљал Касами.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e