(ВИДЕО НАЈАВА) Еве што ќе гледате вечерва во „360 степени“ на ТВ Алсат

Новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ се емитува вечерва (29 ноември 2021 г.) од 22 часот на ТВ Алсат

Во ова издание на емисијата:

-Што значи ставот на партнерите во идната бугарска влада за Северна Македонија дека „се зачувува досегашната позиција и таа конструктивно ќе се надградува“?

-Спроти „Холидеј ин“ се гради, обвинителството тврди дека нема законска основа за времена мерка, антикорупциска се сомнева во намерите на обвинителството; Ќе се спаси ли барем просторот кај „Треска“;

-МВР вети, но не постапи за да се реши апсурдната состојба на Надир Јусуфи кому државата му наплаќа данок за имот на кој има полициска станица;

-Сторија за освојувачот на олимписко сребро кој веќе работи да донесе и злато: Кој е теквондистот Дејан Георгиевски – професионално и приватно;

-„Саботажа“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e