Николовски: Во наредните денови ќе се избираат делегати на Конгрес на СДСМ, на сите кои ќе бидат избрани им посакувам успешна работа

Општинските организации на СДСМ, во наредните неколку денови почитувајки ги сите протоколи за заштита, ќе организираат Општински конференции за избор на делегати на Конгрес на СДСМ, за мандатен период Септември 2020 – Септември 2024, истакна Љупчо Николовски, вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси.
Nikolovski-Вечерва на конференцијата во Велес, едногласно беше изгласана листата на делегати, посочи Николовски.
Nikolovski2„На сите делегати кои ќе бидат избрани им посакувам успешна работа“, потенцираше Николовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e