Николовски од Пехчево: Ќе ги вратиме младите дома, во Истокот, а ќе извезуваме македонски производи

Енергијата во Малешевијата е позитивна, победничка, истакна генералниот секретар на СДСМ и носител во ИЕ 3, Љупчо Николовски.

„Нема град во Истокот кој не се менува на подобро.
Nikolovski0Се градат патишта, водоводи, канализации и мостови како никогаш досега.

На граѓаните на Пехчево им ветив: Ќе ги вратиме младите дома, во Истокот, а ќе извезуваме македонски производи.

Сите анкети и истражувања покажуваат дека на 15ти јули коалицијата МОЖЕМЕ убедливо ќе победи“, посочи Николовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e