(ФОТО) Мадона ги нападна синовите на Доналд Tрамп: Каква пи*** треба да си за да убиеш благородно животно

Мадона ги нападна синовите на Доналд Tрамп кои се фотографираа со леопард кој го уловиле кратко претходно:

-Каква пи*** треба да си за да убиеш вакво благородно животно. Уште една причина повеќе за да гласаме за Хилари – напиша таа.

madona

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e