Жерновски за ВМРО-ДПМНЕ: Големата “грижа” за Охридското езеро им траеше до… изборите, што е сега веќе битен УНЕСКО

Големата “грижа” за Охридското езеро им траеше до… изборите.
Што е сега веќе битен УНЕСКО, не важи тоа што ронеа крокодилски солзи и критикуваа.
Тоа беше кога беа во опозиција, сега се на власт!
Него… зарем навистина им поверувавте ?!?

ФБ статус на Андреј Жерновски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e