Забрчанец: Новата влада, без разлика кој ќе биде премиер, тргнува од нулта позиција “Најтранспарентна во регионот”

Новата влада, без разлика кој ќе биде премиер, тргнува од нулта позиција “Најтранспарентна во регионот”. Тоа е стандардот веќе четврта година по ред, напиша Марјан Забрчанец советник на премиерот.

И додаде уште повеќе, уште подобро.
Zabrchanec

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e