Сугарески: Имаме силен тим за преговори со ЕУ и верувам дека ќе дадат се од себе за да ја оствариме стратешката цел

Ќе имаме исклучително силен тим за преговори со Европската Унија, голем дел од луѓето и лично ги познавам и верувам дека ќе дадат се од себе за да ја оствариме стратешката цел, земјава да стане дел од големото Европско семејство, напиша на Фејсбук министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ