Стручност, вратка или прикривање на стари гревови – кој е мотивот на Мицкоски при изборот на Тошковски?

Кандидат на Мицкоски за министер за внатрешни работи во техничката Влада, е претседателот на Комисијата за правни прашања на ДПМНЕ, адвокатот Панче Тошковски. Она што е посебно интересно, е дека адвокатот Тошковски во два наврата бил ангажиран како надворешен застапник на ЕСМ, во време кога со оваа компанија директорувал Христијан Мицкоски!
Стручност, вратка или прикривање на стари гревови – кој е мотивот на Мицкоски при изборот на Тошковски за технички министер на МВР?
ФБ став на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e