Страшно е ова на што спадна Скопје од ноември до денес. Гротеска!

Не толку одамна, на ваква седница на Совет на Град Скопје, ќе се зборуваше за новите велосипедски патеки. Колку се направени, дали се добри, дали не чинат… Денес ова не е тема за Советот, затоа што нема нови патеки. Денес е тема кој повеќе ќе брцне во медот – дали екипата на Арсовска или екипата на Мицкоски.
Страшно е ова на што спадна Скопје од ноември до денес. Гротеска!
ФБ статус на Васко Лазаревски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e