Што може уште да направи просечен вмројна ? – Да украде пиво ко ќе излезе на митинг, да се посере во писоар…

Што може уште да направи просечен вмројна освен да украде пиво ко ќе излезе на митинг? Да се посере во писоар на 3 слободни ВЦ шољи во најблискиот локал, се разбира со знамето на грб. Ете и тоа доживеав да го видам…

Фејбсук статус на Фросина Фро

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e