Шилегов кон Силјановска: Вашиот свесен молк, не е ништо друго освен ЗЛОБА

Носителката на опозициската листа во ИЕ 1, сака да се себеприкаже за наивна и доброчудна жена.

Професорке Силјановска Давкова, тенка е линијата помеѓу наивноста и глупавоста. Јас сум убеден дека не сте глупава, а уште помалку наивна. Напротив.

Од тука, Вашиот свесен молк (кој се обидувате да го сокриете со наивност), не е ништо друго освен ЗЛОБА.

Затоа, не случајно сте носител на листа во ДПМНЕ. Луѓето, на чуден начин си се пронаоѓаат во животот.

Во Вашиот случај, злото се нашло со зло. Па макар било и наивно …
ФБ статус на Петре Шилегов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e