Се сеќавате со каква помпезност Мицко ја претставуваше „менаџерката“ Данела во изборната кампања?

Се сеќавате со каква помпезност Мицко ја претставуваше „менаџерката“ Данела во изборната кампања? Мед му течеше од устата, небаре вонземјанин со IQ 300 му спротивставил на Петрета.
Слушајќи го, ми идеше да се отселам од Прилеп, да пријавам живеалиште во Центар на „Максим Горки“ бр.11 стан 2, па заедно со оние 67 гласачи од Пустец да појдам едно 5-6 пати на гласање. Од пусти кејф за кметицата. Оти греота ќе беше таков кадар да остани неискористен.
И сега шо? Ни година не се стори – пукна тиквата! Си ги извадија очите за пуста паричка. А бе едно јавно претпријатие не ве бива да водите, ами држава? Како???
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e