Салиу за ВМРО: Никој не ви се плаши затоа што видовме колку сте храбри кога немате власт

Од 8 мај негде после 21:00 по победат на ВМРО ДПМНЕ на социјалните мрежи можете да прочитате само пцовки, навреди и закани од активистите на оваа партија кон неистомисленици.
Луѓе chill…
1. Никој не ви се плаши затоа што видовме колку сте храбри кога немате власт.
2. Глас добивте за да смените нешто на подобро а вака како што почнавте само правите услуга на најголемите душмани на оваа држава.
3. Симнете се малку од облаците затоа што да, добивте над 400 000 гласови но има уште едно 1 400 000 (според ДИК) што не се согласуваат со вас.
Фб став на Фуркан Салиу

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e