Салиху: Бришење на „северна“ – главна тема по триумфот на ВМРО на локалните

Седум дена по големиот триумф на ВМРО на локалните избори, главни локални теми низ медиумите: бришење на “северна” во советите на општините, к**** громовски, оставката на премиерот, Желино како причина за распад на владата, осомничени новоизбрани советници/градоначалници итн.
За велопатеки, тротоари, гуп/дуп, зеленило, загаден воздух, инфраструктура и јавен превоз ќе збориме некад…ваљда.

ФБ статус на Валон Салиху

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e