После ова секој родител тешко дише…

Вања дете мило жално и болно е….
Дали после овој случај, заради вакви сторители на монструозни злосторства, треба како држава да воведеме СМРТНА КАЗНА….после ова секој родител тешко дише…
ФБ став на пратеникот Мартин Костовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e