Политички гение

Успеа да го украде шоуто и најголемиот пораз од Мицковски да го претвори во голема победа. Вмро и Левица ги натера да ја прифатат Северна, Беса, Алијанса и Алтернатива ги демаскираше пред гласачите, изврши притисок кон ЕУ и е блиску до датум за преговори. Политички гение

Твит на Asterix

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e