Патриотес – батериес, нели нема двојазичност бе, нели нема Северна…

ДА ЖИВЕЕ АФРИМ ГАШИ, ДА ЖИВЕЕ ДЕПЕМЕНЕ – URIME PATRIOTES
Од конститутивната седница на Собранието на РМ гледам дека после еден час Македонски јазик не постои.
Го слушам овој глупиот преведувач што наместо гувернер вика губернатор итн…
Патриотес – батериес, нели нема двојазичност бе, нели нема Северна, нели Едно име имаме
Или битно е да се упикаме по институции и како до сега.
ФБ став на Михаил Тодоров, член на Левица 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e