Николовски: Сезоната е во тек, субвенциите на земјоделците им требаат сега!

И покрај најавите на министерот во заминување дека ќе има исплата на субвенциите, земјоделците информираат дека парите ги нема. Нова лага, нова манипулација или купување на време? Сезоната е во тек, субвенциите на земјоделците и агробизнисмените им требаат сега! Што се чека?

Љупчо Николовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e