Николов: Чулев и Мицкоски истураат партиски бои врз епидемиологијата и сакаат да ги остават граѓаните на цедило

Чулев и Мицкоски немаат никаква почит ниту кон здравствените работници, ниту кон експертите од Комисијата за заразни болести. Наместо да ја поддржат работата на Комисијата, тие бараат нејзино разрешување и со тоа истураат партиски бои врз епидемиологијата и сакаат да ги остават граѓаните на цедило.

Здравствените мерки и препораки се битни, колку што е битно и нивното спроведување и казнување за нивно неспроведување!!!

ФБ статус на Д-р Сашко Николов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e