Не го памети Пендаровски како студент, па таа датумот на раѓање не си го помни…

Во обид да го омаловажи Стево Пендаровски, госпоѓата Гордана Силјановска-Давкова рече дека актуелниот претседател на државата и кандидат за нов мандат „не го помнела како студент“.
Ако се има предвид дека Силјановска-Давкова не го помни датумот на своето раѓање, заради што во официјалните документи фигурираат дури 3 (три) различни датуми, ако ги меша презимињата на своите противкандидати, ако не знае во кој град држи митинг… тогаш шо е чудно што не се сеќава на Стево Пендаровски?
И после боли кога ќе ја викаат „баба Зумбула“ и кога ќе и’ препорачаат да чува внучиња, а не да се занимава со политика?
Е боли де!
ФБ став на Зоран Милошески  

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e