Насилство, лица со качулки, повредени полицајци, обид да се влезе во Влада и Собрание…

Насилство, лица со качулки, повредени полицајци, обид да се влезе во Влада и Собрание…
Ова ли се слободата и демократијата кои ги носат ДПМНЕ и Левица, а на кои ние треба да им се радуваме?
Зарем не научивте дека демократија не значи дека секој може да прави што сака, туку дека не мора да го прави тоа што не го сака?
Се’ е исто, само него го нема…
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e