Најчевска за ветувањата на ВМРО-ДПМНЕ: Многу ми е интересно ова тресење глупости од ракав

Ако ВМРО-ДПМНЕ го намали данокот од каде ќе се соберат пари за капитални инвестиции, за подобро образование, за подобро здравство, за наука?
Многу ми е интересно ова тресење глупости од ракав.
Твит на Мирјана Најчевска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e