Најчевска за Касами: Да прогласиш за режим структура на власт во која самиот учествуваш е знак на бескрајна глупост

Да прогласиш за режим структура на власт во која самиот учествуваш е или знак на бескрајна глупост или едноставно спремност да се каже и направи било што за одредена цена.
Нема шанси овие луѓе да се носители на промена и прогрес.

ФБ статус на Мирјана Најчевска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e