Најавеното финансиско закрепнување на државата најдобро се прави со формирање две нови министерства и земање кредит од една милијарда евра

Најавеното финансиско закрепнување на државата најдобро се прави со формирање две нови министерства и земање кредит од една милијарда евра.
А само до пред година-две, главниот финансиски експерт на ДПМНЕ, Трајко Славески, се отепа од кажување “аргументи“ против зголемувањето на минималната плата, против задолжувањето, вработувањата во државната администрација…
Во колку чекори е оваа Преродба???

ФБ став на Зоран Милошески 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e