Милошоски: ВМРО-ДПМНЕ е „диво месо“

Молат Бога Бугарија да ни стави вето за почетокот на преговорите со ЕУ. На 640 заразени на дневна основа, на прогресирање на пандемијата и кај нас, исто како и во светски рамки, мицковци ќе гласале воздржано за предложените рестриктивни мерки за справување со Ковид-19.
ВМРО-ДПМНЕ е „диво месо“.
А „диво месо“ е верување дека ако некому влезе влакно во грлото, околу коренот на влакното ќе се створи месо кое не е човечко и кое ќе расне и ќе нарасне толкаво да го угуши човека. Месото мора да се откорне со нокти, а раната да се изгори со жар.

ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e