Милошески: За што ги трошат огромните општински буџети? За згрижување на партиски војници…

За трошоците за греење – одете кај Владата.
За помош на приватните автопревозници – одете кај Владата.
За штетите од земјотресот – одете кај Владата.
Да, Владата е таа која треба да се грижи за проблемите на граѓаните. Но, каде се тука локалните власти? За што ги трошат огромните општински буџети? За згрижување на партиски војници, земање провизии од тендери и набавка на кенефи?
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e