Милошески за Мијалков: Со објективна опасност да го следи примерот на братучед му и да избега од државата….

Со две судски пресуди и изречени затворски казни во траење од 20 години… со обвиненија во уште неколку тековни судски процеси… со објективна опасност да го следи примерот на братучед му и да избега од државата…. Апелациониот суд во Скопје за гаранција од 11 милиони евра го пушти од притвор бате Саше.
Колку чини слободата? После една ваква перверзна одлука на судиите Ѓоко Ристов и Енвер Беџети, зборовите на Младенов се враќаат како ехо:
„Ние сакаме општество на слободни луѓе, тие сакаат збирштина од безрбетници. И тука – нема компромис!“.
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e