Милошески за Мицкоски: Секако градоначалниците му се тапа, па кад је бал, нек’ је маскенбал!

Само на генијалец како Мицко можи да му текни вакво нешто – со референдумот, на еден трошок, да се организирале и предвремени парламентарни избори.

А зошто тогаш да нема и предвремени локални избори? Секако градоначалниците му се тапа, па кад је бал, нек’ је маскенбал! После вакви „татковци“ на општините, кој и да дојди ќе биди поарен од нив.
ФБ статус на Зоран Милошески 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e