Милошески: Се’ е поинаку кога локалните властодршци покажуваат грижа за граѓаните!

Во Прилеп, вработувањата во јавната администрација на функционери на ДПМНЕ и нивни блиски роднини и пријатели ќе го платат граѓаните од својот џеб, преку поскапување на градскиот превоз и сметките за вода и ѓубре.
Во Битола, нема автобуски превоз за учениците, ама има за авионски карти до Брисел за градоначалникот, заменик градоначалникот, за претседателката на Совет, секретарот на Општината и уште двајца општинари.
Се’ е поинаку кога локалните властодршци покажуваат грижа за граѓаните!

ФБ статус на Зоран Милошески 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e