Мицко се колнеше во неа – Бизнисменка била, ќе ја реконструирала Универзална

Мицко се колнеше во неа. Не чинел Петре, таа била многу способна. Бизнисменка била. Ќе изградела модерно Скопје. Ќе купела 200 нови автобуси. Ќе ја реконструирала Универзална. И заедно со другите скопски градоначалници од ДПМНЕ, чуда ќе праеле.
Денес сведочиме на едно такво чудо
ФБ став на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e