Мехмети: Че Гевара од али експрес ака Апасиев е најголем губитник од оваа политичка драма

Че Гевара од али експрес ака Апасиев е најголем губитник од оваа политичка драма.
Прво тој докажа дека е политички потрчко на Вмро.
Второ, дека човекот кој цел личен рејтинг го билдаше со анти албански ставови се доведе до ситуација денес цел ден да моли и чека, замислете, еден пратеник албанец за да му ја заврши работата.
Маските паднаа, па така на Сталин од Велес му посакувам добра и мирна ноќ.

ФБ статус на Замир Мехмети

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e