Макрадули за Мицкоски: Си прави полугол селфи, зарем има некој заинтересиран за ситуацијата во Собрание

Зарем некој заинтересиран за ситуацијата во Собрание, си прави полугол селфи од отстранување на масно ткиво. Веројатно апансас не се оди таму…

ФБ статус на Јани Макрадули

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e